E-bog for CatalystOne

Landing page til e-bog download
Vi har for nyligt assisteret med at udgive en e-bog omkring Talent Management for CatatlystOne, med tilhørende landingpages og e-mail permission indsamling.

Resultatet af e-bogen er endnu ikke gjort op, men tidlige indikationer viser at det tyder til at blive en stor succes, da de første e-mail permissions allerede er kommet i hus. Efter vi udgav e-bogen på deres website har vi desuden skrevet et sponsoreret opslag på LinkedIn der linker til e-bog landingpagen og vi kan allerede nu se at resultatet ser rigtigt godt ud – på trods af en meget beskeden investering i annoncering. Det er et godt eksempel på hvor meget værdi der kan komme ud af godt indhold og content marketing.

Husk at content marketing i sig selv, uden annoncering, nemt kan drukne i mængden – men ved hjælp at lidt målrettet annoncering og nogle gode billeder, kan dit indhold skille sig ud fra mængden og blive synligt. Vil du også have en god ROI (Return on investment) på dine marketings aktiviteter, så kontakt os og lad os finde en løsning der matcher jeres behov.

E-bog - Talent Management - CatalystOne Solutions

Med venlig hilsen
David Rasmussen
Ejer og Marketings konsulent
Wildfire.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *