Wildfire tilbyder marketing-as-a-service

Den gamle bureau model er forældet

Fremtidens marketingafdeling skal kunne omstille sig hurtigt – både når det kommer til hvilke kompetencer der er behov for, men også når det kommer til kapacitet. Udviklingen går utroligt stærkt og spørgsmålet er om du har tid og råd til at ansætte eksperter hver gang dine behov ændre sig?

Hos Wildfire tilbyder vi at levere marketing-as-a-service, hvilket vil sige at du kan tænke på os som et stort netværk af dygtige specialister og eksperter – der altid har kendskab til de nyeste teknologier og tendenser inden for online marketing. Men i modsætning til et traditionelt bureau, har vi ingen fastansatte da vi benytter os af et stort netværk af selvstændige konsulenter som bliver hevet ind til den konkrete opgave.

 

Hvad er fordelene ved Marketing-as-a-service?

M-a-a-S betyder øget fleksibilitet, lavere omkostninger, mindre tid på bænken og hurtig tilgang til eksperthjælp og rådgivning blandt de nyeste teknologier og marketingmetoder.

  • Har du brug for en SEO ekspert med erfaring inden for rejse branchen? Så har vi sådan en.
  • Skal du bruge en programmatic annoncerings rådgiver? Så har vi sådan en.
  • Har du behov for en UX ekspert med grafisk flair? Så har vi sådan en.
  • Skal du bruge en Social Media ekspert med erfaring fra elektronik branchen? Så har vi sådan en.
  • Står du og skal bruge en grafisk designer som er ekspert i opsætning af e-bøger? Så har vi sådan en.

 

Hvorfor skal du benytte dig af et Marketing-as-a-service bureau?

Marketing er i dag blevet utroligt teknologisk afhængigt og de platforme og teknologier du benytter i dag er ikke nødvendigvis de samme teknologier du skal mestre i morgen. Du bliver nød til at kunne følge med markedet og hele tiden have de rigtige eksperter ansat.

Den klassiske bureau model kræver enten at du kan nøjes med et stort dyrt full-service bureau, eller at du benytter en lang række mindre bureauer til forskellige opgaver – hvilket kræver at alle arbejder godt sammen og du selv kan koordinere alle opgaverne på tværs af bureauerne. Dette slipper du for med Wildfire. Vi er din single-point-of-contact til en lang række eksperter. Du får en dedikeret account-manager/projektleder der forstår, og vil fordybe sig i, dine behov og din forretning – og så bliver der hyret eksperter ind efterhånden som du har behov for det.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dine behov, så kontakt os for at arrangere et uforpligtende møde.