Et moderne alternativ til reklamebureauet.

Et moderne alternativ til et reklamebureau

Wildfire startede i 2016 med en vision om at blive et etableret alternativ til det dyre samarbejde med de store reklamebureauer og til det ofte lidt kaotiske samarbejde med freelancere.

Vi ønsker at skabe en ny alternativ samarbejdsform som passer til en moderne marketingafdelings behov og livsstilen blandt de unge eksperter – som ikke ønsker at sidde fast på et reklamebureau eller i den samme virksomhed længe af gangen.

Inspiration fra IT verden

På mange båder er vores vision inspireret af IT verden, hvor man laver en aftale med en stor leverandør som IBM, hvorefter konsulenter fra leverandøren siddende hos kunden så længe behovet er der. Nogle gange benytter de sig af underleverandører som dybest set er freelancere, men de er tilknyttet projektet for kunden, koordinere deres opgaver med kunden, men rapportere til leverandøren. Det er også leverandørens ansvar at opgaven bliver løst tilfredsstillende og til tiden.

Et marketing vikarbureau?

Du kan måske også sammenligne det med et vikarbureau, hvor man vil hyre vikarbureauet til at finde en person der kan arbejde i en begrænset periode. Forskellen er selvfølgelig bare at vi har personer med høje marketings specialist kvalifikationer: Projektledere, Grafiske designere, Frontend programmører, Backend udviklere, UX eksperter, SEO specialister og meget meget mere.

Hvad med freelancere?

Hvorfor så ikke benytte en freelancer? Jo, pointen med at bruge et marketing-as-a-service firma er at vi tilknytter hver kunde til en dedikeret accountmanager som kender jeres produkt, situation, behov og som både finder den rette kandidat til opgaven, men som også kan løse eventuelle konflikter, udfordringer eller lign. Du står derfor med en dygtig freelancer OG en tilknyttet accountmanager der kan sikre at I har de rette personer til den rette opgave, også som jeres behov ændre sig.

Tænk på os som et marketings-vikar bureau – med dedikeret accountmanagers, der sikre at samarbejdet og opgaven forløber perfekt.

Den ultimative kombination af vikarbureau, freelancer og reklamebureau.

Hvis du vil vide mere om vores vision for fremtidens samarbejdsform i marketing branchen eller marketing-as-a-service, så skriv til os på info@wildfire.dk