Social Media Rådgivning til virksomheder

Hvordan bruger du Social Media i din virksomhed?

Har du en strategi eller plan for hvordan du bruger social media i din virksomhed, eller er det lidt tilfældigt hvad du poster, hvor ofte og hvornår på dagen? Har du styr på hvor din målgruppe findes og hvad de snakker om? Ved du hvordan du skal kommunikere med dem? Ved hjælp af social media rådgivning, kan vi hjælpe dig på rette vej imod en mere struktureret og værdiskabende brug af social media.

Social Media Marketing

Der er stor forskel på at bruge social media som privat person og bruge det professionelt. Med lidt rådgivning og den rette målsætning, strategi og indhold, kan du fange din målgruppes opmærksomhed og kommunikere dit budskab til dem hvor de befinder sig. Kontakt os og få svaret.

62% af alle danskere bruger Facebook, dagligt!*

Har du tænkt over hvilke sociale medier du så skal være på? Har du brug for at være på Instagram? Bør du have en Twitter konto? Er Google+ stadig relevant?

Social Media Strategi

Ved du hvad du gør i tilfælde af en ‘shit-storm’? Ved du hvilke emner du burde skrive om på Facebook? Hvad er din målsætning i forhold til Social Media? Hvad er din ROI på dine Sociale Medie aktiviteter? Burde du lave noget Social Selling?

Der findes 3.5 millioner aktive danske Facebook kontoer*

Content Marketing

Har du et content plan som du følger? Eller har du svært ved at finde tid til at producere godt indhold af en høj kvalitet? Så kan vi assistere ved at hjælpe med content produktionen og planlægningen. Vi kan skrive whitepapers, blogposts, e-bøger, Facebook opslag, Linkedin Puls updates, eller producere video klip, landingsider, infographics og meget meget mere.

Godt content er bedre end de dyreste reklamer, da folk selv opsøger og deler det gode indhold – det opnår du ikke med en god reklame.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på social media rådgivning.

*Kilde: TNS Gallup Social Media Life 2015